• سایت رهبری
  • سایت ریاست جمهوری
  • پایگاه اطلاع رسانی دولت
عنوان : میزگرد علمی - تخصصی صیانت از زمین در حوزه منابع طبیعی و محیط زیست در خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا) مركز چهارمحال و بختیاری با حضور رئیس مركز تحقیقات و آموزش كشاورزی و منابع طبیعی برگزار شد
تاريخ :
 ۱۳۹۸/۰۲/۲۴

امتیاز :  ۰ |  مجموع :  ۰

میزگرد علمی - تخصصی صیانت از زمین در حوزه منابع طبیعی و محیط زیست در خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا) مرکز چهارمحال و بختیاری با حضور رئيس مركز تحقيقات و آموزش كشاورزي و منابع طبيعي برگزار شد

به گزارش روابط عمومي مركز تحقيقات و آموزش كشاورزي و منابع طبيعي استان چهارمحال و بختياري ، این میزگرد در دو بخش بررسی 'علل قاچاق چوب و زغال در مناطق جنگلی' و 'واکاوی کاهش پوشش گیاهی عامل تقویت سیلاب ها ' با حضور اساتيد دانشگاهی و مسوولان اجرایی برگزار شد.

در این نشست کارشناسان و صاحب نظران بر مساله فرهنگ سازی و ایجاد آگاهی بخشی نسبت به معضل قاچاق چوب و زغال و جلوگیری از آن براساس قوانین بالادستی و قوانین تعزیزی و واکاوی خسارت انفال در مواجه با سیلاب های اخیر بحث و تبادل نظر شد.

در این نشست ' شهرام احمدی' مدیرکل حفاظت محیط زیست، 'برمک اسلامی' معاون حفاظت امور اراضی و 'علیرضا بیگی' فرمانده یگان منابع طبیعی و آبخیزداری، علی خسروی ' معاون دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان ، ' عطاالله ابراهیمی ' استاد دانشگاه شهرکرد ، نوربخش رضایی مسوول یگان حفاظت محیط زیست  و'حسن جهانبازی' رئیس مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی ومنابع طبيعي استان ' چهارمحال و بختیاری دیدگاه های خود را ارائه نمودند.دكتر جهانبازي نيز ضمن ارائه مواردي درخصوص پوششهاي جنگلي وجلوگيري ازروان آب ها  در مورد پژوهشها واقدامات انجام شده در مركز تحقيقات و آموزش كشاورزي و منابع طبيعي استان درخصوص اين دو موضوع توضيحاتي ارائه نمودند.

این میزگرد به بررسی قوانین موجود برای کنترل و کاهش تخریب مراتع و جنگل ها ، وضعیت موجود زیستگاه ها و ذخایر جنگلی، تعداد پرونده های تعریزی مبارزه با قاچاق چوب و زغال ، چشم انداز پیشروی توسعه پایدار چهارمحال و بختیاری براساس طرح آمایش سرزمینی ، نگاه جامع دانشگاه و مراكز تحقيقاتي به مساله حفاظت و صیانت از منابع طبیعی، میزان ورود سیلاب به عرصه ها طبیعی و حریم رودخانه ها پرداخت شد.

مشروح این میزگرد دوگانه ایرنا به آدرس www.irna.irدراختیار مخاطبان و محققان قرارمی گیرد

.